Motivasi . June 27, 2021
13 Ayat-Ayat Neutral Untuk Close Klien

Sekiranya anda dalam perniagaan servis.


Anda mungkin begantung kepada komunikasi.

 

Untuk cari pelanggan, follow up dengan mereka dan akhirnya untuk tarik mereka untuk membeli.

 

Tapi, ramai yang berkomunikasi seolah olah pelanggan tu dah ready nak beli.

 

Sebab tu selalu kena bluetick dan akhirnya kena pulau.

 

Jadi apa cara korang nak berkomunikasi tanpa sakitkan hati klien?

 

Tanpa buat mereka rasa seolah olah korang ni nak menjual je?

 

Ni haa, dalam ebook kat bawah ni, admin lampirkan ayat-ayat yang kami telah guna sendiri untuk close klien sampai puluh ribu.

 

Ayat=ayat yang guna ayat neutral yang tak akan trigger prospek anda.

 

Boleh download dari butang di bawah.

Download 13 Ayat-Ayat Neutral Untuk Close Klien
Tekan butang di bawah untuk download Ebook
Wave Admin's Avatar

Wave Admin

Author

Share :
Latest Promo
Related Articles